Huisregels

Inentingen:
Uw dier moet de nodige inentingen gehad hebben. Zonder geldige inentingen géén toegang tot het pension. Bewijs hiervan, bijv. een dierenpaspoort of een entingsboekje moet U bij het brengen van uw dier meegeven. Met de vereiste inentingen willen we borg staan voor een goede gezondheid van uw huisdier tijdens het verblijf, maar ook zeker voor alle andere pensiongasten. De entingen moeten jaarlijks herhaald worden indien dit niet gebeurd is dient er een her enting gedaan te worden. Minimaal 1 week voor de reserverings periode moet de her enting gegeven worden.

Hond: geldige parvo/cocktailenting eventueel aangetoond middels titer bepaling die niet ouder als 1 jaar is, neusenting voor hondenhoest (voorheen kennelhoest) en de jaarlijkse ziekte van Weil enting.
Kat: kattenziekte en niesziekte (bb enting)
Konijn: Myxomatose enting en VHS enting

De entingen moeten minimaal 1 week van tevoren toegediend zijn voordat uw huisdier geplaatst kan worden in het pension. Hoewel de hokken dagelijkse 2x schoongemaakt en dieren met vlooien direct worden behandeld, bestaat er altijd een kans dat uw huisdier (buiten) vlooien oploopt.
Ons advies: Vooraf te beschermen tegen vlooien

Aansprakelijkheid:
Wij stellen alles in werking om uw huisdier verantwoord te huisvesten en te verzorgen. Echter uw huisdier kan toch ziek worden, waarvoor dan een dierenarts wordt geconsulteerd. Deze kosten zijn voor rekening van de eigenaar van het huisdier.

Medicijnen en Hygiene:
Indien uw huisdier medicijnen bijv. de pil gebruikt, neemt u deze gerust mee, zodat wij tijdens uw afwezigheid voor de juiste toediening kunnen zorgen. Ongecastreerde katers kunnen we i.v.m. stankoverlast niet toelaten.

Voeding:
In verband met het voorkomen van maag/darm problemen, als gevolg van wisseling van voeding tijdens het verblijf bij ons, verzoeken wij u het eigen voer van u hond/kat/kleindier mee te geven (s.v.p. bij reservering de hoeveelheid voeding aangeven dat uw hond krijgt per dag)

adminHuisregels