Huisregels

Inentingen:
Je dier moet de nodige inentingen gehad hebben. Zonder geldige inentingen géén toegang tot ons pension. Bewijs hiervan, bijv. een dierenpaspoort of een entingsboekje moet je bij het brengen van uw dier meegeven. Met de vereiste inentingen willen we borg staan voor een goede gezondheid van uw huisdier tijdens het verblijf, maar ook zeker voor alle andere pensiongasten.

Hond:

  • Geldige parvo/cocktailenting (eventueel aangetoond middels titer bepaling die niet ouder als 1 jaar is) deze moet minimaal 2 weken voor aanvang opvang gegeven zijn.
  • Geldige neusenting voor hondenhoest (voorheen kennelhoest), deze enting dient jaarlijks herhaald te worden, deze moet minimaal 3 weken voor aanvang van de opvang gegeven zijn, anders is opvang helaas niet mogelijk.
  • Geldige ziekte van Weil enting ( jaarlijks herhalen, minimaal 2 weken voor aanvang opvang), deze moet minimaal 2 weken voor aanvang gegeven zijn.

Kat: kattenziekte en niesziekte (bb enting) (jaarlijks herhalen, minimaal 2 weken voor aanvang opvang)

Hoewel de hokken dagelijkse 2x schoongemaakt en dieren met vlooien direct worden behandeld, bestaat er altijd een kans dat uw huisdier (buiten) vlooien oploopt.
Ons advies: Vooraf te beschermen tegen vlooien

Konijn: Myxomatose enting en VHS enting (jaarlijks herhalen, minimaal 2 weken voor aanvang opvang)

Aansprakelijkheid:
Wij stellen alles in werking om je huisdier verantwoord te huisvesten en te verzorgen. Echter je huisdier kan toch ziek worden, waarvoor dan een dierenarts wordt geconsulteerd. Deze kosten zijn voor rekening van de eigenaar van het huisdier.

Medicijnen en Hygiene:
Indien je huisdier medicijnen bijv. de pil gebruikt, neem deze gerust mee, zodat wij tijdens je afwezigheid voor de juiste toediening kunnen zorgen.

Ongecastreerde katers kunnen we i.v.m. stankoverlast niet toelaten.

Voeding:
In verband met het voorkomen van maag/darm problemen, als gevolg van wisseling van voeding tijdens het verblijf bij ons, verzoeken wij u het eigen voer van je hond/kat/kleindier mee te geven.

adminHuisregels