Over Ons

In oktober 2017 hebben wij, Kasper en Dorien Prins het dierenpension overgenomen. Wij houden van dieren en de natuur. Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is dat uw dier tijdens uw afwezigheid ook vakantie heeft. Daar zorgen wij graag voor door veel aandacht per dier, uitlaten, knuffelen, borstelen enz.

Het dierenpension is gelegen, buiten de bebouwde kom, op een rustige plek tussen de dorpen Ten Post, Lellens en Ten Boer. Door deze ligging kan uw dier tijdens uw afwezigheid genieten van de rust en ruimte die wij bieden in het pension.

Honden, katten en andere kleine huisdieren zijn welkom. Gedurende het hele jaar kunnen honden, katten en andere kleine huisdieren voor een korte of langere tijd bij ons verblijven. Buiten de reguliere vakanties is ook dagopvang mogelijk.

Wij beschikken over ruime verblijven, met uitloop naar buiten voor honden. De meeste hondenverblijven zijn voorzien van vloerverwarming.

Ook de kattenverblijven zijn zeer ruim, met veel plaats en mogelijkheden voor uw kat om zijn eigen veilige plekje te zoeken. 1 van de verblijven is voorzien van een uitloop naar buiten. Hier kan uw kat ( in een veilige kooi constructie) genieten van de frisse buitenlucht.

Wij hechten grote waarde aan het persoonlijk contact. Niet alleen met de dieren, maar ook met de “baasjes”. Laat ons weten wat de gewoontes van uw hond/kat/kleindier zijn, waar houd hij van, waar absoluut niet van, enz. Hoe meer wij van uw dier weten hoe fijner verblijf wij hem kunnen bieden tijdens uw afwezigheid. Kom gerust langs om kennis te maken.

adminOver Ons